Botoșănean mort în cumplitul accident de la Iași

Botoșănean mort în cumplitul accident de la Iași

Un bărbat din județul Botoșani a murit, în noaptea de joi spre vineri, în urma unui accident rutier grav  produs în cartierul Păcurari din municipiul Iași. Botoșăneanul se afla, alături de șapte colegi de-ai săi, pe stradă, efectuând lucrări de turnare a asfaltului, fiind loviți de o mașină condusă de o șoferiță aflată sub influența alcoolului.

Din accident a rezultat decesul a patru persoane, dintre care și bărbatul din Botoșani, în vârstă de 54 de ani, dar și rănirea altor trei, toți colegi la societatea comercială Citadin Iași. Cei patru bărbați decedați au rămas surprinși sub mașina care a dat peste ei.

„Ajunse la locul evenimentului rutier, echipajele de intervenție au constatat că un autoturism a intrat în coliziune cu o autospecială de mentenanță a drumului rutier și a surprins opt muncitori care lucrau la reabilitarea drumului public. În urma evenimentului, au rezultat opt victime, dintre care patru au fost transportate la spital, iar patru au fost declarate decedate”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Iași, Georgică Onofreiasca.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au precizat reprezentanții IPJ din Iași.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
281

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
487

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
144

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...