Un bătrân a murit pe ambulanță, în drum spre Spitalul „Mavromati”

Un bătrân a murit pe ambulanță, în drum spre Spitalul „Mavromati”

Un bărbat în vârstă de 70 de ani, din municipiul Pașcani, județul Iași, a căzut în fața casei părintești din localitatea Nicșeni, județul Botoșani, și nu s-a mai ridicat.

S-a întâmplat luni dimineață. Un vecin l-a observat și s-a apropiat de acesta. Constatând că bătrânul și-a ierdut cunoștința, săteanul a sunat la 112.

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță a sosit la fața locului și l-a preluat pe bărbat, însă acesta a intrat în stop cardio-respirator, la scurt timp de la pornirea autospecialei spre Unitatea de Primiri Urgențe din Botoșani.

Cadrele medicale l-au resuscitat continuu pe pacient, până la sosirea la Spitalul „Mavromati”, însă decesul a fost inevitabil.

Medicii botoșăneni încă nu știu dacă ieșeanul suferea de vreo boală cronică, întrucât nu dispun de situația antecedentelor sale medicale.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ucrainean căutat de INTERPOL din 2019, depistat de polițiștii de frontieră din Botoșani!

astăzi, 12:22
19

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Racovăț au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie R. Ucraina, căutat internațional pentru săvârşirea infracțiunilor...

Deputat Alexandra Huțu, PSD: Masă sănătoasă pentru încă 1.503 elevi din Botoșani

astăzi, 12:11
28

Guvernul condus de președintele PSD, Marcel Ciolacu, a decis extinderea numărului de școli din județul Botoșani care vor asigura zilnic copiilor câte o masă. Astfel va crește numărul șc...

Medaliați la olimpiade naționale: Elevi care fac cinste școlii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:17
149

Elevii din Botoșani urcă pe podiumurile competițiilor naționale. Sunt apreciați pentru capacitatea lor de a descifra tainele cifrelor, și nu numai, de a sintetiza mii de ore de stiu în doa...