Un bărbat din Tudora a murit, după o bătaie într-un bar din localitate!

Un barbat in varsta de 46 de ani, din localitatea Tudora, judetul Botosani, si-a pierdut viata duminica seara, pe patul de spital, dupa o bataie incasata intr-un bar din sat.

Un bărbat din Tudora a murit, după o bătaie într-un bar din localitate!

La finalul lunii noiembrie, Vasile D. se afla in stare de ebrietate si a intrat intr-un bar din sat, iar acolo a intalnit doi tineri, carora le-a adresat cateva vorbe. Suparati de reactia barbatului, cei doi tineri, in varsta de 26 de ani, respectiv 16 ani, l-au luat la Vasile D. si l-au scos din bar.

Barbatul s-a intors in bar dupa ce au plecat tinerii si a mai consumat cateva bauturi alcoolice, dupa care a plecat spre casa, insa a cazut in sant, fiind vazut de cativa sateni.

Victima a fost transportata la spital cu o ambulanta, fiind internata pana duminica, atunci cand a decedat. Politistii asteapta acum necropsia, pentru a stabili daca barbatul a murit din cauza loviturilor incasate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
5

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
33

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
25

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...