Un bărbat care conducea un tractor a produs un accident rutier, în weekend. Acesta se afla sub influența alcoolului

Un bărbat care conducea un tractor a produs un accident rutier, în weekend. Acesta se afla sub influența alcoolului

Sâmbătă, în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați, cu privire la faptul că pe drumul comunal DC 49 A, s-a produs un accident rutier, soldat cu victime omenești, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Potrivit sursei citate, un bărbat de 34 de ani, din localitatea Bălușeni, în timp ce se deplasa cu un tractor pe drumul comunal din aceeași localitate a pierdut controlul direcției de mers, acroșând un autoturism care circula regulamentar pe aceeași direcție de mers.

În urma impactului, bărbatul a suferit leziuni, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Conducătorii autovehiculelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul autoturismului, însă pentru conducătorul tractorului aparatul a indicat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei”, a precizat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Circ politic în ședința de CL, s-a lăsat și cu jigniri. Primar: „Pietrele mai lipsesc și crucea...” (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
1053

În prag de campanie electorală politicienii nu mai țin cont de nimic. Ședința de Consiliul Local a Primăriei municipiului Botoșani din cursul zilei de joi, 28 martie 2024, s-a lăsat cu o ...

Calvar pentru șoferi pe strada Pacea, consilier nemulțumit de... asfaltare (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
678

În plenul ședinței de Consiliul Local de luna trecută, consilierul Maxim Maricel s-a declarat nemulțumit de faptul că nu intervine nimeni pe strada Pacea, acolo unde șoferii se „chin...

Zilele municipiului Botoșani sub semnul întrebării, consilierii nu au votat proiectul: „A picat, clar. Bucurați-vă” (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
403

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului USR – Filiala Botoșani, a avut o interpelare în acest sens, punând spre dezbatere un amendament la acest proiect.„N...