Apel al polițiștilor pentru identificarea unei femei dispărute de acasă

Apel al polițiștilor pentru identificarea unei femei dispărute de acasă

Luni, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 44 de ani, din municipiul reședință de județ, a părăsit domiciliul, în mod voluntar, în urmă cu aproximativ trei zile și până în prezent nu a revenit acasă.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, Elena Lăcrămioara Mitoșeriu are aproximativ 1,78 metri înălțime, 86 de kilograme, ochi căprui, păr castaniu tuns până la umeri și se deplasează cu dificultate.

Când a plecat de acasă, femeia era îmbrăcată cu o geacă din piele de culoare maro, pantaloni bej, pantofi sport negri și pe cap avea o șapcă de culoare neagră.

„Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la localizarea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
668

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...

Femeia care își asumă competiția cu actualul și fostul primar al Botoșaniului. „Poziția de consilier local este una nașpa tare” (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
1070

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-a anunțat oficial candidatura p...

Sute de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate în gospodăriile din Botoșani! (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
630

500 de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate, gratuit, în locuințele unor familii nevoiașe din județul Botoșani, în cadrul campaniei de informare preventivă și de ...