Un bărbat a murit carbonizat și tatăl său a ajuns la spital, după un incendiu provocat intenționat (fotogalerie)

Un bărbat a decedat, iar tatăl lui a ajuns la spital cu arsuri pe mâini și față după ce locuința lor a fost cuprinsă de flăcări.

S-a întâmplat în această dimineață, în localitatea Epureni. Alarma a fost dată puțin după ora 06.00.

La caz s-au deplasat două echipaje din cadrul Stației de Lucru Săveni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță aparținând SAJ, dar și polițiști.

Pompierii au constatat că locuința ardea în totalitate, iar proprietarul casei, în vârstă de 73 de ani, era în curte. Acesta a fost preluat și transportat la spital de echipajul SAJ, deoarece prezenta arsuri pe mâini și față.

Întrucât existau informații că fiul proprietarului nu a reușit să iasă din interior, pompierii au început căutările, concomitent cu acțiunea de stingere. Din nefericire, bărbatul de 37 de ani a fost găsit carbonizat, în interiorul casei, într-una dintre camere.

Cauza probabilă este folosirea intenționată a sursei aprindere pentru a genera incendiul.

Cercetările au fost preluate de organele de cercetare penală.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...