Tineri decedați într-un cumplit accident produs în Suceava (video)

Tineri decedați într-un cumplit accident produs în Suceava (video)

Un bărbat, în vârstă de 25 de ani, și o tânără, în vârstă de 24 de ani, au murit, marți dimineață, în urma unui cumplit accident rutier, care s-a produs pe raza localității Ilișești, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) din Suceava.

Potrivit sursei citate, evenimentul s-a produs în urma coliziunii între un autotren și un autoturism.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și două Ambulanțe SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

Tânărul de 25 de ani, din localitatea Boroaia, județul Suceava, și tânăra, de 24 de ani, din localitatea Trușești, județul Botoșani, se aflau într-un autoturism marca Ford cu numere de Danemarca și se întorceau din străinătate.

Din primele verificări ale polițiștilor, șoferul de 25 de ani ar fi pătruns pe contrasens, probabil din cauza oboselii la volan. Inițial a lovit ușor un Audi care se deplasa regulamentar, iar ulterior mașina a intrat frontal într-un autotren, condus de un șofer de 30 de ani, din Dumbrăveni.

Pompierii militari i-au găsit pe ambii încarcerați în autoturism. După extragerea din mașină, tânărul de la volan mai avea puls, a fost resuscitat, însă nu a putut fi salvat. Tânăra avea leziuni incompatibile cu viața.

Celelalte persoane implicate în accident nu au suferit leziuni. Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au ieșit negative.

 




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Circ politic în ședința de CL, s-a lăsat și cu jigniri. Primar: „Pietrele mai lipsesc și crucea...” (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
1257

În prag de campanie electorală politicienii nu mai țin cont de nimic. Ședința de Consiliul Local a Primăriei municipiului Botoșani din cursul zilei de joi, 28 martie 2024, s-a lăsat cu o ...

Calvar pentru șoferi pe strada Pacea, consilier nemulțumit de... asfaltare (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
795

În plenul ședinței de Consiliul Local de luna trecută, consilierul Maxim Maricel s-a declarat nemulțumit de faptul că nu intervine nimeni pe strada Pacea, acolo unde șoferii se „chin...

Zilele municipiului Botoșani sub semnul întrebării, consilierii nu au votat proiectul: „A picat, clar. Bucurați-vă” (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
454

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului USR – Filiala Botoșani, a avut o interpelare în acest sens, punând spre dezbatere un amendament la acest proiect.„N...