Un băiat de nouă ani a ajuns la Urgențe, pe fondul consumului de alcool

Un băiat de nouă ani a ajuns la Urgențe, pe fondul consumului de alcool

Un băiat în vârstă de nouă ani, din localitatea Bădiuți, orașul Ștefănești, a ajuns la Urgențe cu stare de rău, în urmă cu câteva zile, aflându-se în relativă stare de ebrietate, a confirmat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență (SJU) „Mavromati”, asistentul Ioan Asaftei.

Potrivit sursei citate, totul s-a petrecut pe 31 iulie a.c., după ce familia copilului a solicitat ajutor medical prin apel la 112, raportând că acesta căzuse într-o fântână. După ce a fost preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și transportat spre Centrul de Primire a Urgențelor (CPU) din cadrul Secției de Pediatrie, băiatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,471 mg/l alcool pur în aerul expirat. Au fost constatate câteva leziuni la nivelul picioarelor.

„Acestuia i s-a administrat medicația necesară, fiind monitorizat vreme de câteva ore, timp în care starea sa a fost stabilă. Având în vedere că se afla în relativă stare de ebrietate, copilul a fost consultat de către un specialist de psihiatrie pediatrică, fiind apoi externat la cererea familiei”, a precizat Ioan Asaftei.

 

Spune-ne opinia ta