Un autoturism în care se aflau cinci persoane s-a răsturnat pe cupolă (fotogalerie)

Un autoturism în care se aflau cinci persoane s-a răsturnat pe cupolă (fotogalerie)

Un grav accident rutier a avut loc, sâmbătă seară, pe Drumul Județean 282, la intrarea în comuna Todireni. Un autoturism în care se aflau cinci persoane s-a răsturnat pe cupolă, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Cosmin Horobeț.

Potrivit sursei citate, în urma verificărilor s-a stabilit că mașina era condusă de un tânăr de 25 de ani, din localitatea Prelipca, orașul Salcea, pe direcția Hlipiceni – Todireni. La kilometrul 77, el a pierdut controlul autovehiculului, care a lovit parapetele de protecție, apoi s-a răsturnat pe partea carosabilă.

„În urma impactului a rezultat vătămarea corporala ușoară a conducătorului auto, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale. La momentul impactului în autoturism se mai aflau patru persoane, care nu au suferit leziuni sau vătămări corporale”, a precizat Cosmin Horobeț.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

„În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a adăugat reprezentantul IPJ Botoșani.






 

 

Spune-ne opinia ta