Bărbat rănit după o depășire imprudentă. Două mașini s-au ciocnit frontal

Bărbat rănit după o depășire imprudentă. Două mașini s-au ciocnit frontal

Un grav accident rutier a avut loc, duminică după-amiază, în comuna Lunca. Două autoturisme au intrat în coliziune frontală, iar un bărbat a fost rănit.

Potrivit echipajului de poliție direcționat la fața locului, în urma verificărilor s-a stabilit că un localnic de 60 de ani, care se deplasa cu mașina dinspre localitatea Stănești înspre Zlătunoaia, ar fi efectuat manevra de depășire a unei mașini parcate regulamentar, moment în care a lovit un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din municipiul Botoșani, care circula din sens opus.

„În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a bărbatului de 60 de ani, acesta fiind condus la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat subinspectorul Cosmin Horobeț, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

(fotografie generică)

 

Spune-ne opinia ta