Un autocar cu 72 de persoane care venea din Spania, RĂSTURNAT pe DN 7. Bilanţul victimelor

Un autocar cu 72 de persoane care venea din Spania, RĂSTURNAT pe DN 7. Bilanţul victimelor

Un autocar cu 72 de persoane s-a răsturnat, în noaptea de duminică spre luni, în localitatea Tătărăşti, în judeţul Hunedoara, autorităţile declanşând plan roşu de intervenţie. O persoană a decedat şi 28 au fost rănite, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Hunedoara, Bogdan Dănăiaţă, 72 de persoane au fost implicate în accidentul din localitatea Tătărăşti, după ce un autocar s-a răsturnat. O persoană a murit, iar alţi 28 de oameni au fost răniţi.

"Autocarul s-a răsturnat într-un şanţ, pe DN 7, in localitatea Tătărăşti. Întrucât, mai multe persoane ar fi rănite, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Interventie care presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului. Salvatorii intervin cu două maşini de stingere, o autospeciala pentru transport victime multiple, o descarcerare, şapte ambulante SMURD şi trei ambulante SAJ. Pentru evaluarea persoanelor, la locul intervenţiei a fost amplasat un punct medical avansat. În autocar erau 72 de persoane: 70 de pasageri şi doi şoferi. 28 persoane au fost transportate la spital, la Deva, o persoană încarcerată decedată", a declarat, corespondentului Mediafax, Bogdan Dănăiaţă, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul. Primele verificări arată că autocarul se întorcea din Spania.

"În jurul orei 04.50, în localitatea Tătărăşti, pe DN7, un autocar s-a răsturnat în afara carosabilului. S-a activat planul rosu de intervenţie. Autocarul avea direcţia Arad-Deva, se pare că veneau din Spania. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor evenimentului. DN7 este blocat momentan pentru intervenţie", a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
211

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
201

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
293

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...