Beat și fără permis, a ajuns cu mașina în șanț. Când au venit polițiștii, le-a spus că la volan s-a aflat fiul său!

A comis un accident rutier, însă polițiștilor le-a spus că la volanul mașinii se afla fiul său. Oamenii legii au fost nevoiți să îl aducă pe fiul acestuia la spital, pentru a recolta probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Beat și fără permis, a ajuns cu mașina în șanț. Când au venit polițiștii, le-a spus că la volan s-a aflat fiul său!

Vineri noaptea, o mașină a ajuns în șanțul de la marginea drumului, pe raza localității Joldești. Sătenii au chemat poliția, spunând totodată că la volanul mașinini se afla un bărbat în vârstă de 50 de ani. Numai că șoferul indicat de săteni a început să facă scandal, spunând că nu el se afla la volan, ci fiul său. 

Potrivit IPJ Botoșani, cu ocazia verificarii autoturismului, au fost identificate trei persoane de sex masculin care dormeau în interior, toți din satul Joldești, comuna Vorona. Pe scaunul şoferului se afla un bărbat de 50 de ani care emana halenă alcoolică, iar în urma verificării în baza de date a rezultat faptul că acesta nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie. Acesta a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, fiind ulterior condus la o unitate medicală unde i s-au  recoltat  mostre biologice de sânge.

​În cauză s-a deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

Spune-ne opinia ta