Un autobuz a fost distrus de flăcări la Frumușica în această dimineață

Un autobuz a fost distrus de flăcări la Frumușica în această dimineață

 

Un autobuz parcat în fața unui atelier de vopsitorie din localitatea Frumușica a fost distrus de flăcări, în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar cauza izbucnirii incendiului este, cel mai probabil, o acțiune intenționată, informează Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) din Botoșani.

Alarma s-a dat puțin înainte de ora 4:00. Autobuzul era parcat de aproximativ două luni, fiind adus pentru a fi vopsit, mai arată sursa citată.

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri din Botoșani și Punctului de Lucru din Flămânzi, cu două autospeciale cu apă și spumă.

„La sosirea forțelor de intervenție, autobuzul ardea în totalitate, existând pericolul de propagare a flăcărilor la atelierul de vopsitorie si o altă mașină parcată în zona. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri. Cauza probabila este o acțiune intenționată”, precizează Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al IJSU Botoșani.

Cazul a ajuns în atenția Poliției, care a demarat cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
2

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
26

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
127

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...