Botoșăneni răniți într-un accident rutier petrecut în Suceava

Botoșăneni răniți într-un accident rutier petrecut în Suceava

Doi botoșăneni au ajuns la spital, după ce au fost victimele unui accident rutier petrecut vineri, în localitatea Ilișești din județul Suceava.

Ancheatatorii au stabilit că un bărbat de 41 ani din orașul Vînju Mare, județul Mehedinți, conducea pe direcţia de deplasare dinspre Gura Humorului spre municipiul Suceava, însă a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat de 44 ani din municipiul Botoșani.

„În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pasagerului stânga față din autovehiculul condus de bărbatulo de 44 ani, respectiv o femeie de 47 ani din comuna Sulița, județul Botoșani, care a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava, pentru acordarea îngrijirilor medicale”, arată Inspectoratul de Poliție Județean din Suceava.

Sursa citată a menționat că cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru fiecare în parte.

În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”vătămare corporală din culpă”.        

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
32

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
19

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
39

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...