Trenul București - Botoșani atacat cu pietre. O femeie de 55 de ani a fost rănită (fotogalerie)

Trenul București - Botoșani atacat cu pietre. O femeie de 55 de ani a fost rănită (fotogalerie)

O situație de nedescris s-a petrecut pe data de 30 ianuarie. Trenul București - Botoșani a fost atacat cu bolovani de un individ, iar o femeie a fost ușor rănită, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

În trenul respectiv se afla și regizorul botoșănean Andrei Măjeri.

„Credeați că nu se poate mai rău? Se poate. Niște nemernici au aruncat un bolovan în tren, aproape de Botoșani. Bolovanul a trecut la 20 de cm. de capul meu. O doamnă a fost rănită destul de grav”, a scris acesta într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Potrivit reprezentanților IPJ Botoșani, trenul se deplasa înspre municipiul Botoșani, după ce plecase din gara Leorda, când geamul unui vagon a fost spart cu o piatră, din exterior.

O femeie, în vârstă de 55 de ani, pasageră în tren, a fost ușor rănită.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs fapta și pentru identificarea persoanei responsabile de comiterea acesteia”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.
Sursa FOTO: Andrei Măjeri 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Veselie și culoare de Ziua Poliției Române la Botoșani. Oamenii legii au marcat evenimentul pe Pietonalul Unirii alături de copii curioși (video)

Vineri, 24 Martie 2023
304

Astăzi, 24 martie, polițiștii botoșăneni au marcat 201 ani de la prima atestare documentară a Poliției Române și de activitate în slujba cetățenilor.Pentru a celebra acest ev...

201 ani de la prima atestare documentară a Poliției Române vor fi marcați și pe Pietonalul Unirii din Botoșani

Joi, 23 Martie 2023
244

Vineri, 24 martie, în intervalul orar 10:00 – 12:00, pe Pietonalul Unirii din municipiul Botoșani, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani marchează 201 ani de la prima a...

Filmul „Haita de acțiune” va fi difuzat la Cinema „Unirea”

Joi, 23 Martie 2023
264

„Haita de acțiune” este un film românesc de comedie, din 2023, regizat de Vali Dobrogeanu după un scenariu scris tot de el și apare la Cinema „Unirea”.În fil...