Trenul București - Botoșani atacat cu pietre. O femeie de 55 de ani a fost rănită (fotogalerie)

Trenul București - Botoșani atacat cu pietre. O femeie de 55 de ani a fost rănită (fotogalerie)

O situație de nedescris s-a petrecut pe data de 30 ianuarie. Trenul București - Botoșani a fost atacat cu bolovani de un individ, iar o femeie a fost ușor rănită, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

În trenul respectiv se afla și regizorul botoșănean Andrei Măjeri.

„Credeați că nu se poate mai rău? Se poate. Niște nemernici au aruncat un bolovan în tren, aproape de Botoșani. Bolovanul a trecut la 20 de cm. de capul meu. O doamnă a fost rănită destul de grav”, a scris acesta într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Potrivit reprezentanților IPJ Botoșani, trenul se deplasa înspre municipiul Botoșani, după ce plecase din gara Leorda, când geamul unui vagon a fost spart cu o piatră, din exterior.

O femeie, în vârstă de 55 de ani, pasageră în tren, a fost ușor rănită.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs fapta și pentru identificarea persoanei responsabile de comiterea acesteia”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.
Sursa FOTO: Andrei Măjeri 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Meteorologii anunță o nouă schimbare a vremii în România!

Sâmbătă, 2 Martie 2024
1043

Un nor de praf saharian traversează România. Timp de două zile, particulele de praf roșiatic se vor depune în vest, sud-vest si centru, mai ales când plouă.Specialiștii Admi...

Târg apicol cu producători din țară și de peste Prut, organizat la Cucorăni (foto, video)

Sâmbătă, 2 Martie 2024
1679

În acest weekend, parcarea Popasului Cucorăni găzduiește cea de-a V-a ediție a unui Târg Apicol, organizat de un producător din Botoșani.Zeci de producători de miere din mai mul...

Materiale de la Guvern pentru sute de copii instituționalizați din Botoșani, ministrul Familiei prezent la Centrul Prietenia (foto, video)

Vineri, 1 Martie 2024
597

Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, a ajuns vineri după-amiază la Botoșani. Vizita ministrului este ocazionată de aducerea unor materiale disponibilizate ...