Trenul București - Botoșani atacat cu pietre. O femeie de 55 de ani a fost rănită (fotogalerie)

Trenul București - Botoșani atacat cu pietre. O femeie de 55 de ani a fost rănită (fotogalerie)

O situație de nedescris s-a petrecut pe data de 30 ianuarie. Trenul București - Botoșani a fost atacat cu bolovani de un individ, iar o femeie a fost ușor rănită, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

În trenul respectiv se afla și regizorul botoșănean Andrei Măjeri.

„Credeați că nu se poate mai rău? Se poate. Niște nemernici au aruncat un bolovan în tren, aproape de Botoșani. Bolovanul a trecut la 20 de cm. de capul meu. O doamnă a fost rănită destul de grav”, a scris acesta într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Potrivit reprezentanților IPJ Botoșani, trenul se deplasa înspre municipiul Botoșani, după ce plecase din gara Leorda, când geamul unui vagon a fost spart cu o piatră, din exterior.

O femeie, în vârstă de 55 de ani, pasageră în tren, a fost ușor rănită.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs fapta și pentru identificarea persoanei responsabile de comiterea acesteia”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.




Sursa FOTO: Andrei Măjeri 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unicul centru de servicii gratuite de recuperare neuromotorie din județul Botoșani intră în reabilitare! (foto, video)

astăzi, 13:50
236

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu pentru persoanele cu dizabilități din județul Botoșani intră într-un proces de reabilitare și modernizare, după ani buni ...

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
683

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
627

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...