Accident soldat cu avarii, provocat de un șofer beat

Accident soldat cu avarii, provocat de un șofer beat

În cursul zilei de luni, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe Calea Națională, din municipiul Botoșani s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto este posibil să se afle sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit echipajului de poliție direcționat la fața locului, evenimentul a fost produs de un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Botoșani.

Acesta se deplasa cu autoturismul pe strada Sucevei, iar la schimbarea direcției de mers înspre Calea Națională a pierdut controlul asupra volanului, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism care se deplasa pe aceeași direcție, condus de un bărbat, de 46 de ani.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

Fiind testați cu aparatul etilotest, valoarea rezultată în cazul tânărului, de 26 de ani, a fost de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Circ politic în ședința de CL, s-a lăsat și cu jigniri. Primar: „Pietrele mai lipsesc și crucea...” (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
1052

În prag de campanie electorală politicienii nu mai țin cont de nimic. Ședința de Consiliul Local a Primăriei municipiului Botoșani din cursul zilei de joi, 28 martie 2024, s-a lăsat cu o ...

Calvar pentru șoferi pe strada Pacea, consilier nemulțumit de... asfaltare (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
677

În plenul ședinței de Consiliul Local de luna trecută, consilierul Maxim Maricel s-a declarat nemulțumit de faptul că nu intervine nimeni pe strada Pacea, acolo unde șoferii se „chin...

Zilele municipiului Botoșani sub semnul întrebării, consilierii nu au votat proiectul: „A picat, clar. Bucurați-vă” (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
403

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului USR – Filiala Botoșani, a avut o interpelare în acest sens, punând spre dezbatere un amendament la acest proiect.„N...