TRAGEDIE: Un microbuz a cazut in raul Bistrita. 7 oameni au murit, iar alti doi sunt dati disparuti!

A fost activat Planul Rosu de Interventie, iar la locul accidentului au intervenit peste 35 de pompieri, trei ambulante SMURD si trei masini ale Serviciului Judetean de Ambulanta.

TRAGEDIE: Un microbuz a cazut in raul Bistrita. 7 oameni au murit, iar alti doi sunt dati disparuti!

Sapte persoane au murit si doua sunt date disparute, dupa ce un microbuz in care se aflau zece persoane a cazut in canalul de aductiune al raului Bistrita, in zona localitatii Viisoara din judetul Neamt, o singura persoana fiind salvata.

Singurul supravietuitor al accidentului este un tanar de 22 de ani, din localitatea Podoleni, care se afla pe locul din dreapta-fata si care a reusit sa iasa singur din autoutilitara cazuta in apa, arata ziare.com.

In acest caz a fost activat Planul Rosu de Interventie, iar la locul accidentului au intervenit peste 35 de pompieri, trei ambulante SMURD si trei masini ale Serviciului Judetean de Ambulanta.

Potrivit prefectului judetului Neamt, Daniela Soroceanu, soferul - un tanar de 25 de ani, din localitatea Savinesti - ar fi pierdut controlul volanului in urma exploziei unui pneu al masinii, in care se aflau muncitori care veneau din Arad.

"Anvelopa din spate-stanga a explodat. Autoutilitara era una privata, in care se aflau muncitori care lucrau in zona Aradului si care se intorceau acasa de sarbatori", a declarat prefectul de Neamt.

Autoutilitara nu era destinata transportului de persoane, fiind improvizate banchete.

In zona, adancimea apei este de aproximativ sapte metri, iar cele doua persoane date disparute sunt cautate de pompieri cu barci pneumatice, la operatiuni participand si scafandri de la inspectoratele pentru situatii de urgenta din Neamt si Bacau.

In spatele autoutilitarei circula o alta masina in care se aflau colegi si rude ale victimelor, acestia fiind cei care au sunat la 112 pentru a anunta accidentul.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Neamt, pompierii au fost solicitati sa intervina in noaptea de miercuri spre joi, dupa ce un microbuz in care se aflau zece persoane a cazut in raul Bistrita, la podul de peste canalul acestui rau din satul Viisoara.

O singura persoana aflata in microbuz a fost salvata, iar sapte dintre calatori si-au pierdut viata, acestora fiindu-le efectuate manevre de resuscitare, fara succes insa.

Autoritatile continua cautarile pentru alte doua persoane care se aflau in microbuz.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...