Tragedie pe șosea: Un om a murit, alte două persoane au ajuns la spital noaptea trecută! (Foto)

O persoană a murit, iar alte două au ajuns la spital în urma unor accidente rutiere produse, noaptea trecută, pe drumurile din Botoșani. În unul dintre accidentele rutiere a murit și un cal.

Tragedie pe șosea: Un om a murit, alte două persoane au ajuns la spital noaptea trecută! (Foto)

Cel mai grav eveniment s-a produs între localitățile Flămânzi și Prăjeni, unde au fost implicate un autoturism și o căruță. La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, două echipaje aparținând Punctului de Lucru Flămânzi și Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și modul de descarcerare, dar și ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD, precum și un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.




Aceștia au constatat faptul că șoferul mașinii era inconștient, fiind încarcerat. S-a intervenit pentru scoaterea acestuia din autoturism, victima fiind preluată de echipajul SAJ, care a constatat că aceasta avea leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul.

Căruțașul, un bărbat de 70 de ani, a fost găsit într-un șanț de pe marginea drumului. Acesta era rănit, fiind preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. 

În urma accidentului a murit și un cal.

Tânăr rănit la Rediu

În evenimentul de la Rediu, un tânăr de 21 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Forțele de intervenție ajunse la fața locului l-au găsit pe șofer lângă mașină, conștient. Acesta a fost preluat de echipajul SAJ Botoșani și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. 

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autovehiculelor.

Cazurile au rămas în atenția Poliției pentru cercetări.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
105

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
350

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...

Sucevean amendat la Botoșani pentru transport ilegal de lemne!

Joi, 16 Mai 2024
61

În cursul zilei de miercuri,15 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control, pe drumul comunal din comuna Havârna, o autoutilitară...