Șoferi duși cu autospeciala Poliției la spital. Toți sunt acum cercetați penal!

Polițiștii din Botoșani intensifică în această perioadă controalele în trafic. Nu puțini sunt șoferii care ajung să dea socoteală în fața legii.

Șoferi duși cu autospeciala Poliției la spital. Toți sunt acum cercetați penal!

Duminică, în ziua Floriilor, polițiștii din Dorohoi au oprit pentru control, pe strada C.D. Gherea, un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din județul Iași.

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, șoferul a fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șofer beat ”cules” pe o stradă din Botoșani

Tot duminică, polițiștii din Botoșani au oprit pentru control, pe Bulevardul George Enescu, din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din aceeași localitate.

Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Se bea și la Havârna!

Sâmbătă, polițiștii din Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din comuna Havârna, un autoturism condus de un tânăr, de 34 de ani, din aceeași localitate.

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, și acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate cele trei cazuri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul Festivalului Concurs „Satule, mândră grădină” de la Bucecea!

astăzi, 18:39
17

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale (CJCPCT) din Botoşani, instituţie publică de cultură aflată în subordinea Consiliului Judeţean Botoşani, î...

Mașină cuprinsă de flăcări pe o stradă din Botoșani, șoferița a fost atenționată de colegii din trafic! (foto)

astăzi, 18:22
82

Un autoturism a luat foc vineri după-amiază, în timp ce se deplasa pe strada Primăverii din municipiul Botoșani. Conducătoarea auto a fost atenționată de ceilalți participanți ...

Ești gata să faci un upgrade major în meseria ta?

astăzi, 17:14
31

Marți, 21 mai, de la ora 09:00, ești așteptat la Depozitul Castilio din strada Manolești nr. 46 pentru două prezentări de excepție!Află totul despre produsele Knauf și Soudal, însoți...