Tragedie! O femeie a murit după ce a fost aruncată din maşină şi autovehiculul a căzut peste ea-FOTO
UPDATE!

O femeie a decedat duminică, în jurul amiezii, fiind victima unui cumplit accident rutier. A fost proiectată din maşină şi autovehicolul s-a răsturnat peste ea.

Tragedie! O femeie a murit după ce a fost aruncată din maşină şi autovehiculul a căzut peste ea-FOTO

Evenimentul s-a petrecut la intrare în localitatea Roma, când şoferul unei autoutilitare VW Transporter, Petru L., de 42 de ani, s-a şicanat în trafic cu şoferul unui autoturism Audi, ambii îndreptându-se dinspre Botoşani spre Roma. Autoturismul a intrat în depăşirea autoutilitarei şi a agăţat cu spatele partea din faţă a VW Transporter. 

În urma impactului autoutilitara VW a intrat în balans, a ajuns pe sensul opus şi s-a răsturnat. Pasagera în vârstă de 40 de ani, Daniela L., soţia şoferului autoutilitarei, a fost aruncată din maşină şi apoi autovehicolul a căzut peste ea, aceasta murind pe loc.

Soţul său a suferit un şoc şi a fost preluat de o ambulanţă şi dus la Unitatea de Primiri Urgenţe. Tot la spital a ajuns şi şoferul autoturismului pentru recoltarea probelor biologice. 

"Din primele cercetări se pare că un conducător auto de 36 de ani nu păstrează distanţa regulamentară la efectuarea manevrei de depăşire şi acroşează o autoutilitară condusă de un bărbat de 42 de ani. În urma accidentului a rezultat decesul unei femei, pasageră în autoutilitară. Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero. În cauză se fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor de producere a accidentului", a declarat Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.  




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
384

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
405

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
244

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...