Tragedie la Lunca! Femeie moartă după ce casa i-a luat foc!
INCENDIU!

Un incendiu izbucnit, în această dimineaţă, în locuinţa unei femei din satul Zlătunoaia, comuna Lunca, observat şi anunţat cu întârziere, s-a soldat cu decesul proprietarei.

Tragedie la Lunca! Femeie moartă după ce casa i-a luat foc!

   Foto: Arhiva Stiri.botosani.ro

În momentul producerii evenimentului, cel mai probabil, după ce o plapumă a căzut pe plita încinsă şi s-a aprins, femeia era singură în locuinţă.

Vecinii au observat că din casa acesteia iese fum şi au solicitat ajutorul pompierilor. Apelul de ajutor a fost înregistrat puţin înainte de ora 09.00.

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari, cu o autospecială cu apă şi spumă, precum şi pompierii voluntari din comuna. Primii care au ajuns la faţa locului au fost membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Lunca. Femeia, în vârstă de 78 de ani, a fost găsită decedată, lângă pat.

Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri. Au ars lenjeria de pe pat, o uşă şi o parte din tavanul camerei.

         

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
8

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
128

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
57

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...