Tineri salvați de la înec, din Barajul Stânca!

Tineri salvați de la înec, din Barajul Stânca!

 Barajul Stanca-Costesti  Foto: Stiri.Botosani.ro

O fată și un băiat care au intrat, luni, în apa Barajului de la Stânca-Costești au văzut moartea cu ochii după ce au căzut în apă, în zonă curenții fiind puternici.

Tânăra, în vârstă de 17 ani, și băiatul, de 25 de ani, s-au aventurat pe apă pe o saltea pneumatică. La un moment dat au căzut de pe saltea și nu au mai reușit să ajungă la mal, țipând disperați după ajutor.

Mai multe persoane care se aflau pe plajă au sărit să îi salveze, reușind să îi aducă pe uscat, cei doi tineri fiind conștienți.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD de la Ștefănești, dar a plecat și echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, fata și băiatul urmând a fi aduși la spital pentru mai multe investigații. 

În urmă cu două săptămâni, un bărbat de 42 de ani care s-a aventurat cu o saltea penumatică pe barajul de la Stânca și-a pus pe jar amicii după ce a dispărut din raza lor vizuală, fiind alertați pompierii. Când să iasă din subunitatea de la Ştefăneşti, aceştia au fost anunţaţi că bărbatul ieşise din apă, viu şi nevătămat.

 

 

Spune-ne opinia ta