Tentativă sângeroasă de suicid la 71 de ani

Tentativă sângeroasă de suicid la 71 de ani

Un bărbat în vârstă de 71 de ani, din municipiul Botoșani, a încercat să se sinucidă, vineri după-amiază, înfingându-și un cuțit în abdomen. El a fost internat în spital, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Bătrânul locuiește împreună cu fiul său, într-un apartament situat pe strada Octav Onicescu din oraș. În jurul orei 16:30, într-un moment de neatenție a rudei sale, bărbatul s-a înjunghiat cu un cuțit în bucătărie. El nu consumase băuturi alcoolice. În schimb, suferă de afecțiuni psihice.

Fiul lui a sunat la 112, iar la fața locului au fost direcționate echipaje de poliție și o ambulanță de terapie intensivă mobilă a SMURD. Bătrânul a fost transportat spre Unitatea de Primiri Urgențe.

„Pacientul prezenta o plagă în zona abdominală, care a cauzat hemoragie, însă starea lui este stabilă”, a precizat unul dintre cadrele medicale care l-au preluat.

Poliția a transmis că incidentul nu este suspect din perspectiva comiterii vreunei infracțiuni. Încă nu se cunoaște un motiv concret al gestului.

„Deocamdată nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte de natură penală”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

 

Spune-ne opinia ta