Accident rutier mortal în Suceava, un botoșănean a fost rănit (video)

Accident rutier mortal în Suceava, un botoșănean a fost rănit (video)

Cascadorii cu mașina la Grupul Școlar din Municipiul Suceava. Un tânăr a rănit un pieton după care a luat la rând copacii de pe marginea drumului. După impactul în lanț mașina a luat foc, scrie Informatia Ta.

Un șofer de 23 de ani a făcut cascadorii cu mașina în trafic, după ce a pierdut controlul volanului. Mașina a ieșit de pe șosea, a acroșat un om al străzii, după care a căzut în gol în pantă și a luat toți copacii la rând.

Autoturismul a fost făcut zob iar tânărul de 23 de ani a fost foarte grav rănit. El a fost transportat în stop cardio-respirator la Spitalul Județean Suceava.

Pietonul acroșat a scăpat cu leziuni minore și a refuzat să fie transportat la spital. Are 40 de ani și este domiciliat în județul Botoșani. Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului și a refuzat transportul la spital.

Șoferul se numește Serenciuc Petru și circula din direcția centru spre Iulius Mall. Martorii spun că era foarte grăbit și pendula de pe o bandă pe alta, în depășiri periculoase.

Medicii de la UPU au efectuat o oră manevre de resuscitare șoferului care a făcut cascadorii cu mașina la Grupul Școlar. În final aceștia au declarat decesul.

sursa: InformațiaTa.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
58

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
39

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
44

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...