Amendat și internat la Psihiatrie, după ce a atacat doi soți, apoi a reclamat prin 112 că polițiștii îl agresează

Amendat și internat la Psihiatrie, după ce a atacat doi soți, apoi a reclamat prin 112 că polițiștii îl agresează

Doi soți au fost atacați de către un bărbat, marți, în municipiul Dorohoi, în timp ce se aflau în mașina proprie. A intervenit un trecător, fost jandarm, iar autorul a fost  ridicat de un echipaj de poliție. În drum spre sediu, acesta a sunat la 112 și a reclamat că oamenii legii l-au agresat, însă fapta s-a infirmat, astfel că s-a ales nu doar cu dosar penal, ci și cu amendă.

Cele două victime sunt un bărbat și o femeie, de 60, respectiv 57 de ani. Ei staționau în apropiere de locuința agresorului. La un moment dat, el s-a apropiat de autoturism și i-a incitat verbal, determinându-i să coboare din mașină pentru a discuta. A început să îi lovească, însă cei doi au opus rezistență, iar un martor a sărit în ajutor. Fost lucrător al Inspectoratului Județean de Jandarmi, trecătorul a imobilizat atacatorul, în vârstă de 58 de ani, solicitând intervenția Poliției.

„Autorul a fost preluat de oamenii legii, iar în drum spre sediu, acesta a apelat 112 și a declarat că este agresat de către polițiști. A fost sancționat ulterior pentru apelare abuzivă, cu amendă în cuantum de 3.000 de lei”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Situația este cercetată în continuare, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii incidentului, iar agresorul a fost internat la Psihiatrie.

„În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând ca, în funcție de rezultate, să se dispună o soluție procedurală”, a adăugat Nenișcu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Tabără de pictură de icoane pe lemn destinată copiilor, organizată în perioada 11-15 iulie

Luni, 4 Iulie 2022
79

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale (CJCPCT) Botoşani va organiza, în perioada 11-15 iulie, o tabără de pictură de icoane pe lemn destinată copiilor ...

Aparatură medicală de aproape 900.000 de euro donată de „Salvați Copiii” către Maternitatea din Botoșani

Luni, 4 Iulie 2022
83

Organizația Salvați Copiii România dotează Secția de neonatologie a Spitalului Județean de Urgență Mavromati Botoșani cu aparatură medicală în valoare totală de 894.300 lei, con...

Demersuri pentru redeschiderea Vămii Racovăț și transformarea tronsonului de legătură în drum național (fotogalerie)

Luni, 4 Iulie 2022
238

Autoritățile județene din Botoşani și Suceava, autorități locale din regiunea ucraineană Cernăuți, reprezentanți ai guvernelor de la București și Kiev și ai structurilor vamale din cele ...