Amendat și internat la Psihiatrie, după ce a atacat doi soți, apoi a reclamat prin 112 că polițiștii îl agresează

Amendat și internat la Psihiatrie, după ce a atacat doi soți, apoi a reclamat prin 112 că polițiștii îl agresează

Doi soți au fost atacați de către un bărbat, marți, în municipiul Dorohoi, în timp ce se aflau în mașina proprie. A intervenit un trecător, fost jandarm, iar autorul a fost  ridicat de un echipaj de poliție. În drum spre sediu, acesta a sunat la 112 și a reclamat că oamenii legii l-au agresat, însă fapta s-a infirmat, astfel că s-a ales nu doar cu dosar penal, ci și cu amendă.

Cele două victime sunt un bărbat și o femeie, de 60, respectiv 57 de ani. Ei staționau în apropiere de locuința agresorului. La un moment dat, el s-a apropiat de autoturism și i-a incitat verbal, determinându-i să coboare din mașină pentru a discuta. A început să îi lovească, însă cei doi au opus rezistență, iar un martor a sărit în ajutor. Fost lucrător al Inspectoratului Județean de Jandarmi, trecătorul a imobilizat atacatorul, în vârstă de 58 de ani, solicitând intervenția Poliției.

„Autorul a fost preluat de oamenii legii, iar în drum spre sediu, acesta a apelat 112 și a declarat că este agresat de către polițiști. A fost sancționat ulterior pentru apelare abuzivă, cu amendă în cuantum de 3.000 de lei”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Situația este cercetată în continuare, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii incidentului, iar agresorul a fost internat la Psihiatrie.

„În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând ca, în funcție de rezultate, să se dispună o soluție procedurală”, a adăugat Nenișcu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Managerul Direcției de Statistică, diagnosticat cu Covid-19 după vaccinare

astăzi, 15:10
398

Managerul Direcției Județene de Statistică din Botoșani, Valentin Popa, a diagnosticat cu virusul COVID-19, confirmă autoritățile sanitare.Potrivit cadrelor medicale, acesta prezenta simpto...

Nicio comună din județ nu se mai află în scenariu epidemiologic „roșu”

astăzi, 15:03
352

Încă 52 de botoșăneni au fost diagnosticați cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, arată datele centralizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP).Conform statisticii ins...

Sucevean închis în Botoșani pentru infracțiuni în trafic

astăzi, 15:00
62

Un bărbat de 30 de ani, din comuna Putna, a fost ridicat de către forțele de ordine și escortat spre Penitenciarul din Botoșani, joi, după ce Judecătoria din Rădăuți a emis un mandat de exec...