Tânără din Botoșani bătută de logodnic pe stradă, după ce ea i-a reproșat că a pierdut banii la jocuri de noroc

Un martor a sunat la 112, sesizând agresiunea. Cei doi sunt logodnici, iar tânăra i-a reproșat logodnicului că a pierdut bani la jocuri de noroc.

Lucrătorii Secției de Poliție Burdujeni, din Suceava, au fost alertați miercuri prin 112 de un bărbat cu privire la un incident de violență în familie care a avut loc în fața Policlinicii din municipiul Suceava.

Potrivit informațiilor furnizate de poliție, un tânăr de 25 de ani și o tânără de 19 ani, ambii din județul Botoșani, au fost implicați într-o altercație în fața Policlinicii. Aceștia au confirmat că sunt logodnici, scrie newsbucovina.

După cercetări, s-a stabilit că între cei doi conflictul a început în zona unui mall din Suceava după ce tânărul ar fi pierdut sume de bani la jocuri de noroc.

Cearta a continuat până în fața Policlinicii, unde tânărul și-a lovit logodnica.

Martor la incident a fost bărbatul care a sunat la numărul de urgență 112 pentru a alerta autoritățile asupra agresiunii.

Când au fost audiați la sediul secției de poliție, tânăra a decis să nu depună plângere și să nu continue cercetările împotriva logodnicului pentru infracțiunea de „violență în familie”.

Investigarea cazului va fi preluată de către lucrătorii din cadrul Compartimentului Proximitate pentru a stabili toate detaliile și a lua măsurile corespunzătoare în vederea prevenirii unor astfel de incidente viitoare, mai scrie sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O artistă din Botoșani câștigă „Palma d’Oro” pentru arte vizuale în Italia! (Foto)

astăzi, 09:54

Camelia Pădureț, pictoriță originară din Botoșani, care trăiește și lucrează de mulți ani în Cefalù, Sicilia, a fost distinsă cu Premiul „Palma d’Oro” pentru...

Botoșani: Codul Galben de ploi, prelungit de meteorologi până marți dimineață!

astăzi, 09:36

Atenționarea este valabilă din această dimineață, de la ora 10:00, până mâine dimineață, la aceeași oră. Aceasta se va manifesta prin ploi însemnate cantitativ și inten...

Haos după Dinamo – Botoșani. Florescu, aproape de a fi lovit cu o sticlă în cap!

astăzi, 08:40

Toți jucătorii lui Dinamo s-au năpustit asupra „centralului” Sorin Vădana, iar cel mai vocal a fost Gnahore. Dinamoviștii au cerut două penalty-uri în prelungiri, la un contact...