Tânără de 18 ani dată jos de la volan, nici proprietarul mașinii nu a scăpat de dosar penal

Polițiștii de la Frontieră au întocmit pe loc dosar penal, atât pe numele fetei, cât și pe cel al proprietarului mașinii.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări pentru încredinţarea conducerii unui autoturism, cu bună ştiință, unei tinere care nu obținuse acest drept.

În cursul serii de luni, 3 iulie, în jurul orei 20.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi a oprit în trafic pentru control, pe raza localităţii de frontieră Hilișeu Horia, un autoturism înmatriculat în România.

Poliţiştii de frontieră au procedat la legitimarea persoanei ce se afla la volan, constatând că este o tânără în vârstă de 18 ani, domiciliată pe raza judeţului Botoșani.

În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră, au constatat că tânăra nu a obţinut niciodată dreptul de a conducere.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, respectiv încredinţarea cu bună ştiinţă a unui autovehicul, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...