Accident pe un drum din Botoșani: A ajuns cu autoutilitara în șanț după ce i-a intrat în cabină o viespe

Un accident rutier s-a produs în apropierea municipiului Botoșani. Șoferul, care a fost rănit la o mână, spune că totul a pornit de la o viespe care a intrat în cabina autoutilitarei.

Accident pe un drum din Botoșani: A ajuns cu autoutilitara în șanț după ce i-a intrat în cabină o viespe

   Foto: Radar Botoșani Oficial

Accidentul rutier a avut loc luni la amiază, pe drumul care leagă municipiul Botoșani de localitatea Roma, în apropiere de intersecția cu drumul spre Costești. O autoutilitară a părăsit carosabilul, mașina suferind avarii serioase.

La puțin timp de la producerea evenimentului rutier, un șofer aflat în trafic a oprit mașina și a verificat starea victimei din autoutilitară.

”Am ajus la el in 10 minute de la accident, era încă în cabină, lovit la o mână, și l-am întrebat dacă are nevoie de ceva. Mi-a răspuns că nu are nevoie de nimic, e bine”, a povestit Corneliu M.

Victima accidentului rutier a menționat că i-a intrat în cabină o viespe, motiv pentru care, știindu-se alergic, nu s-a mai putut concentra la drum, astfel că a pierdut controlul volanului, iar autoutilitara a părăsit carosabilul.

”L-am întrebat cum s-a întamplat și mi-a zis că a intrat o viespe în cabină. Fiindcă este alergic, a pierdut controlul camionului. Nu este plauzibil acest motiv, dar asta este. Am zis să îl ajut, dar a zis că a fost sunat patronul și că vine”, a mai precizat Corneliu M.

Informația acestuia a fost confirmată de un alt participant la trafic, care se pare că îl cunoaște pe bărbatul rănit în accident: ”Băiatul este alergic la viespi. I-a intrat una în cabină, se uita după ea și nu a mai luat curba”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Încă o parohie vacantă în Botoșani, se caută preot pentru aproape 160 de familii!

Vineri, 12 Aprilie 2024
745

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat vineri, 12 aprilie 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc ...

Poarta Focșanilor. Ce se întâmplă cu Moldova în caz de război?

Vineri, 12 Aprilie 2024
410

Ce se întâmplă cu Moldova în cazul unui război cu RusiaIstoricul dărăbănean Dorin Dobrincu a consemnat zilele trecute pe Facebook două declarații îngrijorătoare pen...

Olimpicii din ”Laurian”: Pasiunea pentru geografie aduce performanță școlară!

Vineri, 12 Aprilie 2024
498

Geografia, știința care studiază Pământul, s-a dezvoltat ca o disciplină cuprinzătoare care încearcă să înțeleagă Pământul cu toate complexitățile sale naturale ș...