Tânăr înjunghiat într-un bar după ce încercat să aplaneze un conflict
BOTOSANI

A vrut să despartă doi consăteni care se certau dar a fost înjunghiat, ajungând la spital.

Tânăr înjunghiat într-un bar după ce încercat să aplaneze un conflict

Asta a păţit un tânăr de 26 de ani, din Ştiubieni, care duminică seară se afla, alături de mai mulţi prieten, într-un bar din comună.

La un moment dat, un bărbat s-a luat la ceartă cu una dintre persoanele din grupul tânărului de 26 de ani, tensiunea crescând de la o secundă la alta. Tânărul s-a apropiat de cei doi şi a încercat să aplaneze conflictul însă în acel moment, bărbatul care ar fi început sacandalul a scos un cuţit pe care i l-a înfipt tânărului în abdomen.

Ceilalţi săteni aflaţi în bar au sunat de la urgenţă la 112, la faţa locului ajungând o ambulanţă de la Substaţia Săveni precum poliţiştii de la Postul de poliţie Ştiubieni. Echipajul de ambulanţă a preluat rănitul şi l-a predat colegilor de la autospeciala SMURD de Terapie Intensivă Mobilă care venise în întâmpinare.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a vedea care au fost circumstanţele în care tânărul a fost înjunghiat şi cine se face vinovat de agresiune. Agresorul a fost dus la audieri, în timp ce victima sa a ajuns pe mâna medicilor de la Spitalul Judeţean Mavromati.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
1

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
35

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
69

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...