Tânăr găsit spânzurat după ce a fost dat dispărut de familie! Şi-a anunţat moartea pe Facebook! FOTO

Un tânăr din județul Botoșani dat dispărut de familie la începutul lunii august a fost găsit fără suflare într-o lizieră, la câțiva kilometri de casă.

Tânăr găsit spânzurat după ce a fost dat dispărut de familie! Şi-a anunţat moartea pe Facebook! FOTO

   Foto: Arhiva Stiri.Botosani.ro

Familia a sesizat dispariția tânărului în vârstă de 24 de ani la o zi după ce acesta nu s-a mai întors acasă. Dănuț Chipăruș locuia în satul Mănăstireni, comuna Unțeni.

Tânărul a fost găsit, luni, spânzurat de un arbore, într-o lizieră aflată la aproximativ 4 kilometri de locuința sa, într-o zonă izolată și greu accesibilă.

Macabra descoperire a fost făcută de un localnic care trecea pe acolo, omul sunând la 112. Trupul neînsuflețit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei, iar oamenii legii au deschis un dosar în acest caz pentru moarte suspectă.

În ziua de 3 august, când a dispărut de acasă, tânărul a postat un mesaj pe o reţea de socializare, prin care îşi anunţa intenţiile sinucigaşe.

“Sfarsit de viața pentru mine, m-am saturat de jigniri, injuraturi si bataie de joc,sunt rau cat traiesc si o sa fiu bun când nu o sa mai fiu”, a postat tânărul pe 3 august, pe contul său de pe Facebook.

Mesajul de pe reţeaua de socializare i-a alertat atunci pe cunoscuţi care însă nu au mai reuşit să dea de tânăr, acesta închizându-şi şi telefonul. Se pare că a recurs la gestul extrem din cauza unor neînţelegeri în familie.

"Da frate ca e mai bine asa, am avut o viața de nimic... m-am nascut, am muncit si acum e timpul sa scape taicamiu de mine, el intotdeauna m-a vrut mort, acum sa stie toata lumea motivul", a mai scris Dănuţ Chipăruş pe Facebook.



 

 

 



 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
149

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
205

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
64

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...