Şantaj emoţional terminat cu o tragedie! Un tânăr a vrut să îşi ameninţe prietena că se sinucide dacă se despart şi s-a spânzurat accidental!

Ipoteză inedită în cazul morţii tânărului, de 23 de ani, din comuna Unţeni. Potrivit unor informaţii neoficiale, acesta şi-ar fi ameninţat iubita că se sinucide dacă se despart şi a simulat spânzurarea, însă a ajuns să îşi pună capăt zilelor. 

Şantaj emoţional terminat cu o tragedie! Un tânăr a vrut să îşi ameninţe prietena că se sinucide dacă se despart şi s-a spânzurat accidental!

Tânărul s-a spânzurat în grajdul din curtea casei părinţilor din localitatea Mănăstireni. A fost găsit de sora şi iniţial s-a crezut că a fost un act voit.

După ce s-a analizat telefonul care era căzut lângă el a fost descoperită o conversaţie între el şi iubita sa în care el ameninţa că se sinucide. Mai mult decât atât, chiar i-a trimis poze cu ştreangul la gât, în timp ce era urcat pe scară. Se pare că la un moment dat s-a dezechilibrat şi a căzut de pe scară cu laţul la gât, ceea ce a dus la moartea sa.

Trupul neînsufleţit a fost ridicat de angajaţii Serviciului Judeţean de Medicină Legală şi miercuri familia l-a înmormântat. 

Anchetatorii iau în calcul toate ipotezele în cazul acestei morţi urmând a audia familia cât şi iubita tânărului. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Haidarli și Marea Degustare de la Iași: O poveste despre devotament și profesionalism (galerie foto)

astăzi, 09:40
30

În lumea fascinantă a vinurilor și gastronomiei, câteva evenimente deosebite au strălucit recent în peisajul cultural și culinar al României, sub îndrumarea atentă a...

Concert de pricesne la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Concești!

astăzi, 09:34
18

Duminică, 28 aprilie, în biserica Parohiei „Nașterea Maicii Domnului” din Concești, Protopopiatul Darabani, județul Botoșani, a avut loc Concertul prepascal de pricesne și c&ac...

Militarii botoșăneni pe podium la o competiție importantă!

astăzi, 09:03
57

Militarii Batalionului 335 Artilerie „Alexandru cel Bun” din Botoșani s-au clasat pe locul I la o importantă competiție.Este vorba despre „Cea mai bună piesă de artilerie te...