Tânăr fără permis, mort după ce s-a izbit cu mașina într-un cap de pod

Tânăr fără permis, mort după ce s-a izbit cu mașina într-un cap de pod

Moarte cumplită pentru un tânăr de 25 de ani. Zilele trecute, bărbatul s-a suit la volanul unei autoutilitare, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Acesta se deplasa cu mașina pe raza localității Mesteacăn, iar la un moment dat, din cauza lipsei de experiență, a pierdut controlul volanului și a lovit violent un cap de pod. Mașina a ricoșat în câțiva stâlpi din beton din gardul unei case și a ajuns înapoi pe carosabil, unde s-a răsturnat.

Tânărul a rămas încarcerat în interiorul mașinii. La fața locului au sosit mai multe echipaje de pompieri, cadre medicale și poliție.

Din nefericire, șoferul a murit pe loc în urma impactului, medicii de pe ambulanță constatând doar decesul.

Cazul a ajuns și în atenția oamenilor legii, care au declanșat o anchetă la fața locului, pentru a stabili cauzele producerii accidentului. Polițiștii au constatat că bărbatul de 25 de ani nu deținea permis de conducere.

„În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
68

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
172

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
127

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...