Șoferul grav rănit după ce s-a răsturnat cu mașina încerca să fugă de Poliție

Șoferul grav rănit după ce s-a răsturnat cu mașina încerca să fugă de Poliție

Bărbatul de 25 de ani, transportat în stare critică la spital, duminică seară, după ce s-a răsturnat cu mașina între localitățile Ripiceni și Ștefănești, era urmărit de polițiști, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit sursei citate, anterior producerii accidentului, un echipaj de poliție în patrulare a observat că autoturismul tânărului se deplasa sinuos, pătrunzând pe contrasens. Oamenii legii au somat șoferul să oprească, însă acesta și-a continuat drumul și a mărit viteza.

„Din cauza faptului că autoturismul condus de tânărul, de 25 de ani, avea viteză excesivă, nu s-a reușit interceptarea acestuia, ulterior fiind identificat după impact. Apelul la 112 a fost efectuat de un polițist, care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu”, precizează Nenișcu.

Bărbatul a lovit cu mașina un copac și a rămas încarcerat. El a fost extras din mașină de un echipaj de pompieri, apoi transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Acesta nu a putut fi testat alcoolscopic, din cauza leziunilor suferite. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând să se stabilească cu exactitatea împrejurările în care s-a produs accidentul rutier”, a adăugat reprezentanta IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta