Șoferul din Suceava care și-a pierdut viața în urma coliziunii cu un camion din Botoșani, făcuse infarct la volan

Șoferul din Suceava care și-a pierdut viața în urma coliziunii cu un camion din Botoșani, făcuse infarct la volan

Un bărbat de 39 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident de circulaţie, care s-a produs luni, 9 decembrie, pe şoseaua de centură a municipiului Suceava. Bărbatul conducea un autoturism care s-a izbit frontal într-un autotren, înmatriculat în Botoșani.

Primele cercetări efectuate de poliţişti arată că bărbatul de 39 de ani s-a izbit cu maşina în TIR, după ce a făcut infarct la volan. El tocmai se întorcea de la Iaşi, acolo unde fiul său era spitalizat. Accidentul s-a produs în jurul orei 12.00 pe raza comunei Şcheia, din judeţul Suceava.

„Pe varianta ocolitoare a municipiului Suceava a avut loc un grav accident rutier soldat cu decesul unei persoane. Din primele verificări, s-a constatat faptul că un bărbat de 39 de ani, în timp ce conducea autoturismul, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a izbit frontal într-un vehicul de mare tonaj. În urma impactului, conducătorul auto de 39 de ani a decedat”, a declarat comisarul şef Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, pentru Adevărul.

Şoferul tirului a declarat că nu a putut să evite impactul. Şoseua de centură a Sucevei are câte o bandă de circulaţie pe fiecar sens de mers.

„A intrat în faţă pe contrasens. (...) Am văzut maşina cu venea în vale, poate se redresează, se duce undeva. Nimic. A intrat în mine acolo. Am tras puţin stânga. (...) I s-a făcut rău, o fi adormit, nu pot...din curbă a venit pe contrasens. (...) Eu l-am văzut, dar unde puteam să mă duc, dacă el a intrat pe contrasens. Dacă veneam pe contrasens, dincoace era tot aceea. Eram vinovat că intram în faţa lui”, a explicat Virgil Raţă, şoferul autotrenului, potrivit sursei citate.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
375

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
665

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
190

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...