Șoferul care a produs un accident cu doi morți, plasat sub control judiciar

Șoferul care a produs un accident cu doi morți, plasat sub control judiciar

Tânărul din Rădăuți-Prut, care a produs un accident soldat cu doi morți, a fost plasat sub control judiciar.

În vârstă de 22 de ani, acesta se afla la volanul unui autoturism ce se deplasa pe DN 24 C, dinspre Miorcani înspre Cotu Miculinți, dar la un moment dat a pierdut controlul asupra volanului și mașina a lovit violent un cap de pod de pe partea dreaptă a sensului de mers.

În urma impactului a rezultat decesul a doi tineri, de 28 de ani și de 26 de ani, pasageri în autoturism, ambii din comuna Rădăuți Prut. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0, 57 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Doi dintre pasagerii mașinii, care stăteau pe scaunele din dreapta fată și spate, au rămas încarcerați, fiind scoși din autoturism de către pompierii din Darabani.

Din nefericire, pentru aceștia nu s-a mai putut face nimic, cadrele medicale declarând decesul. Una dintre victimele accidentului este un tânăr de 28 de ani, care se căsătorise cu o noapte înainte.

Ajuns la spital ulterior, șoferul a fost testat și pentru Covid, rezultatul fiind pozitiv, iar acesta a fost plasat în izolare la domiciliu, timp de 14 zile. După ce perioada de izolare s-a terminat, polițiștii au propus ca acesta să fie plasat sub control judiciar, ceea ce s-a și întâmplat. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
63

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
168

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
125

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...