Și-a pierdut minţile, după ce a picat examenul de permis auto: L-a luat la bătaie pe poliţistul examinator!

Și-a pierdut minţile, după ce a picat examenul de permis auto: L-a luat la bătaie pe poliţistul examinator!

Un bărbat care a fost declarat respins la proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere l-a lovit pe poliţistul examinator şi a dat cu pumnul în maşina cu care a dat proba.

S-a întâmplat la Baia Mare. Băimăreanul s-a prezentat la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Maramureş în vederea susţinerii probei de examinare practică pentru obţinerea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, iar după susţinerea acesteia a fost declarat respins.

„Examinatorul, agentul de poliţie, i-a explicat motivele respingerii, însă cetăţeanul a devenit recalcitrant şi violent. El a lovit cu pumnul geamul din partea faţă stânga a autoturismului, care s-a spart, iar mai apoi a devenit violent şi l-a lovit pe agentul de poliţie în piept”, precizează oficialii din Poliție.

Conform prefectului Vasile Moldovan, infracţiunea de ultraj a avut loc în autoturismul cu care s-a desfăşurat proba de examinare practică.

„Cetăţeanul a părăsit autoturismul după lovirea agentului de poliţie. Situaţia a fost anunţată instituţiei abilitate, poliţia, iar ulterior cazul a fost preluat de către procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare”, a precizat Vasile Moldovan.

Persoana a fost reţinută pentru infracţiunea de ultraj şi a fost întocmit un dosar penal. „Având în vedere gravitatea faptei comise asupra unei persoane aflate în exerciţiul funcţiunii al autorităţii statului s-a făcut, de către procuror, propunerea de arestare preventivă a cetăţeanului”, a adăugat Vasile Moldovan.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...