Se întâmplă în România: Un șofer inconștient a șicanat în trafic o mașină MAI care transporta o bombă!

Un șofer inconștient a șicanat în trafic o autospecială a ISU care transporta o bombă ce putea să explodeze oricând. Individul a frânat brusc în fața mașinii și apoi s-a dat jos să le ceară socoteală pompierilor. 

Se întâmplă în România: Un șofer inconștient a șicanat în trafic o mașină MAI care transporta o bombă!

Incidentul s-a petrecut miercuri dimineață, la Iași, iar acum scandalagiul a fost chemat la Poliție, pentru audieri. 

Un autoturism înregistrat cu numere MAI, aparținând ISU, a fost șicanat în trafic de către șoferul unui Volkswagen, pe raza localității Popricani, județul Iași. Șoferul a claxonat insistent ca să intre în depășire, dar după ce echipajul ISU a dat semnal dreapta și l-a lăsat să treacă, individul a frânat brusc, de mai multe ori, în fața autospecialei. O tragedie de proporții se putea oricând produce. Pentru că mașina MAI transporta o bombă activă care urma să fie distrusă!

După ce i-a șicanat în trafic, individul din Volkswagen s-a oprit din senin în fața autospecialei ISU și s-a arătat foarte deranjat că se deplasa “prea încet”, în condițiile în care circula cu viteza legală.

Șoferul inconștient a fost identificat și va da explicații politistilor. “A fost depusă o sesizare la poliție, despre faptul că un autoturism MAI a fost șicanat în trafic. Se fac verificări pentru stabilirea întregii stări de fapt”, a declarat Anca Vijiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Echipa pirotehnică se întorcea de la o misiune de asanare și transporta o bombă aruncător de calibrul 82 mm, scrie Libertatea.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
546

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
398

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2886

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...