S-a răsturnat cu mopedul în șanț!

S-a răsturnat cu mopedul în șanț!

La data de 14.06.2017, în jurul orei 21.15, C.M., de 45 de ani, din comuna Havîrna, judeţul Botoşani, în timp ce conducea un moped pe un drum comunal din localitate, pierde controlul asupra direcţiei de mers, părăseşte partea carosabilă şi cade în şanţul de pe partea dreaptă a direcţiei de mers.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului mopedului, fiind preluat de un echipaj medical și transportat la Spitalul Municipal Dorohoi, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul mopedului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i-au fost recoltate mostre biologice de sânge  în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului și vătămare corporală din culpă.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...