S-a izbit într-o mașină care circula regulamentar, două persoane rănite. Botoșăneanul de 21 de ani a pierdut controlul volanului!

Două persoane au fost rănite, joi seara, din cauza unui șofer de 21 de ani, din Botoșani, care a scăpat controlul asupra volanului și a intrat pe contrasens.

S-a izbit într-o mașină care circula regulamentar, două persoane rănite. Botoșăneanul de 21 de ani a pierdut controlul volanului!

Joi, în jurul orei 18.00, poliţiştii Poliţiei Oraşului Tg. Frumos au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că pe DE 583, în afara localităţii ieșene Sîrca, comuna Bălţaţi, a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime omeneşti.

"Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că un tânăr de 21 de ani, din judeţul  Botoşani, ar fi condus un autoturism pe DE 583. În afara localităţii Sîrca, din direcţia Iaşi către Tg. Frumos, ar fi  pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi ar fi pătruns pe contrasens, unde ar fi intrat în coliziune laterală cu un autoturism care s-ar fi deplasat regulamentar", informează IPJ Iași.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a doi pasageri.

Conducătorii auto au fost testţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
488

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
202

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
154

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...