Reținut pentru 24 de ore: A provocat un incendiu, apoi a dat o spargere la un magazin!

Reținut pentru 24 de ore: A provocat un incendiu, apoi a dat o spargere la un magazin!
Poliţiştii dorohoieni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de miercuri spre joi, persoane necunoscute au pătruns fără drept în interiorul unei unităţi economice, de unde au sustras o sumă de bani şi un telefon mobil.
 
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au identificat autorul faptei în persoana unui bărbat de 37 de ani, din municipiul Dorohoi. 

Din cercetări a rezultat că în noaptea de 27 spre 28 februarie, acesta a provocat un incendiu în clădirea dezafectată a unei societăţi (din care au rezultat doar pagube materiale), ulterior deplasându-se la un magazin din apropiere, în incinta căruia a pătruns fără drept şi a sustras suma de 2.000 de lei şi un telefon mobil. Prejudiciul creat prin activitatea infracţională este de aproximativ 3.000 de lei.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, în cauză fiind efectuate cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi, sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi furt calificat. Persoana în cauză va fi prezentată instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modificări privind concediile medicale, lista bolilor pentru care medicul de familie acordă direct 7 zile de concediu medical!

astăzi, 15:36
118

Medicii de familie pot acorda certificat de concediu medical pentru 7 zile calendaristice doar pentru o serie de afecțiuni, pentru un episod de boală.După cele 7 zile, în cazul acestor af...

Pompierii din Botoșani, chemați în ajutor la Salcea! De la ce a pornit focul și care au fost pagubele

astăzi, 15:15
177

Incendiul s-a manifestat cu degajări foarte mari de fum, norul de fum fiind vizibil de la mare distanță.Având în vedere intensitatea fumului negru, populația a fost avertizată pri...

O asociație din Botoșani angajează, se cer studii medii, vechime și permis categoria B!

astăzi, 14:50
361

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante, la data de 13.05.2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă ...