Incendiu într-un bloc, în miez de noapte: Locatari evacuați, trei persoane scoase cu ajutorul scării de intervenție!

Incendiu într-un bloc, în miez de noapte: Locatari evacuați, trei persoane scoase cu ajutorul scării de intervenție!

Panică într-un bloc din municipiul Botoșani, un apel la 112 sesizând faptul că întreaga scară este cuprinsă de un fum dens, locatarii fiind speriați că nu vor reuși să iasă din apartamente, în cazul unui incendiu mai puternic. La scurt timp, odată cu venirea pompierilor, s-a elucidat și misterul: câțiva petrecăreți au dat foc unui frigider depozitat pe casa scării. Cel mai probabil, în interiorul echipamentului electrocasnic se aflau materiale combustibile, fapt care a dus la intensificarea flăcărilor.

Potrivit reprezentanților ISU Botoșani, pompierii au fost solicitați, în noaptea de vineri spre sâmbătă, să intervină pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un frigider (care nu era în funcțiune) amplasat pe casa scării, într-un bloc de pe strada General Gh. Avramescu din municipiul Botoșani. 

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială cu apă și spumă. La sosirea forțelor de interventie ardea frigiderul, iar un fum dens era la toate etajele. Șapte persoane au fost evacuate de pompieri, trei dintre ele cu ajutorul scării de la etajul I.

Concomitent, s-a intrevenit pentru stingerea incendiului si evacuarea fumului. Pagubele au fost estimate la cca. 4000 de lei. S-au salvat și protejat bunuri materiale în valoare de cca. 75.000 lei. Potrivit ISU Botoșani, cauza probabilă este acțiunea intenționată.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de elevi în competiția „Cu viața mea apăr viața”. Vezi rezultatele concursului! (Foto)

astăzi, 17:22
92

Probele s-au desfășurat pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Botoșani și au reunit la start 13 echipaje de la școli și licee din Botoșani, Dorohoi, Dumbrăvița, Leorda și Flăm&...

Criză de tractoriști în România. Patronii susțin că ar da salarii de peste 2.000 de euro, dar nu mai au cui. „Pleacă în străinătate!”

astăzi, 16:25
156

Tot mai puţini tineri sunt atraşi în România de muncile câmpului și asta deşi un tractorist poate ajunge la un salariu de peste 2.000 de euro pe lună. Iar noile utilaje nu mai a...

Fuego: ”Iubesc Moldova pentru că o parte din familia mea e născută aici, la Botoșani”

astăzi, 15:03
1908

“Cânt mereu cu drag pentru moldoveni, pentru că tatăl meu e din județul Botoșani, dar a plecat în Ardeal când avea 4 anișori. Bunicul meu a luptat la Mărășești-Oituz&r...