Pompieri și scafandri din Botoșani, Iași și Neamț caută în apa Prutului trupul bărbatului de 36 de ani! (Foto, Video)

Misiunea scafandrilor este îngreunată de vizibilitatea redusă spre zero și adâncimea apei, care în unele locuri măsoară peste 14 metri.

În această dimineață, au fost reluate căutările bărbatului dispărut în apele râului Prut, în dreptul localității Ripiceni.

La misiune participă pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Ștefănești și Detașamentului Botoşani, cu două bărci și o ambulanță SMURD, dar și scafandrii de la Inspectoratele pentru Situații de Urgență Botoșani, Iași și Neamț.

Reamintim că vineri, în jurul prânzului, bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a intrat în apele râului Prut și nu a mai ajuns la mal.



Căutările pe apă s-au desfășurat, neîntrerupt, mai bine de nouă ore.

Misiunea scafandrilor a fost îngreunată de vizibilitatea redusă spre zero și adâncimea apei, care în unele locuri măsoară peste 14 metri.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

astăzi, 19:03

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...

Accident pe drumul dintre Hudum și Baisa: Patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 18:31

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produz în această după-amiază pe E 58, între localitățile Hudum și Baisa. La fața locului s-au deplasa...

Consiliul Județean Botoșani: Oferte depuse pentru 28 de microbuze ecologice școlare!

astăzi, 18:10

Pentru microbuzele hibride, ce vor fi achiziționate printr-o finanțare din Fondul de Mediu, a fost depusă o ofertă care se află în procedură de evaluare tehnică. În cazul microbuzel...