Polițist rănit după un scandal monstru. Mobilizare masivă pentru prinderea autorului

Polițist rănit după un scandal monstru. Mobilizare masivă pentru prinderea autorului

Un polițist a fost rănit, miercuri după-amiază, după ce un tânăr a spart geamul autospecialei în care se afla. Autorul a părăsit locul faptei și a avariat alte două autoturisme, până ca forțele de intervenție să îl imobilizeze, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit sursei citate, tânărul a lovit cu pumnul autospeciala de poliție pe fondul unui conflict cu tatăl acestuia, care venise să ceară ajutorul agentului. Totul s-a întâmplat pe Calea Națională din municipiul Botoșani.

„Astăzi, 10 august 2022, în jurul orei 15:00, un polițist din cadrul IPJ Botoșani, în timp ce se deplasa, în interes de serviciu, cu autospeciala din dotare, pe Calea Națională din municipiul Botoșani, un bărbat i-a făcut semn să oprească autospeciala, solicitându-i ajutor. Polițistul a coborât geamul autospecialei pentru a discuta cu persoana respectivă, care i-a spus că are neînțelegeri cu fiul său, moment în care, un tânăr de 26 de ani, din comuna Todireni s-a apropiat de autospecială și a lovit cu pumnul în geamul portierei, iar cioburile de sticlă rezultate i-au cauzat leziuni superficiale polițistului, la antebrațul stâng”, au arătat reprezentanții IPJ.

Ulterior, tânărul de 26 de ani a părăsit zona respectivă și polițistul a solicitat întăriri la fața locului. Au fost direcționate în zonă mai multe echipaje de poliție, iar bărbatul a fost prins și imobilizat de forțele de ordine venite în sprijin.

„În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj și distrugere, urmând ca, în funcție de rezultate, să fie luate măsuri conform prevederilor legale”, au precizat reprezentanții IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta