Petardele le-au adus dosare penale! Bărbat prins în timp ce vindea obiecte pirotehnice unui minor!

Doi botoșăneni s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși de polițiști având asupra lor obiecte pirotehnice interzise. 

Petardele le-au adus dosare penale! Bărbat prins în timp ce vindea obiecte pirotehnice unui minor!

Vineri, în jurul orei 11.00, M.G. de 41 de ani din comuna Suliţa, judeţul Botoşani, a fost depistat în timp ce comercializa fără drept obiecte pirotehnice. În posesia bărbatului, au fost găsite obiecte pirotehnice în valoare de 500 de lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

În cauză au fost întocmite acte procedurale sub aspectul comiterii infracţiunii de orice operaţiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept.

La aceeaşi dată, în jurul orei 13.30, M. D. de 32 de ani, din municipiul Botoşani, a fost depistat pe raza municipiului în timp ce comercializa, fără drept, obiecte pirotehnice, către un minor de 14 ani.

În posesia bărbatului au fost găsite obiecte pirotehnice în valoare de 2000 de euro. 

În cauză au fost întocmite acte procedurale sub aspectul comiterii infracţiunilor de orice operaţiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept şi  comercializarea articolelor pirotehnice din categoriile 1 şi P1, către persoane care nu au împlinit vârsta de 18 ani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
21

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
123

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...