Peste 400 de pachete de țigări, confiscate de polițiștii de frontieră

Peste 400 de pachete de țigări, confiscate de polițiștii de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial din Botoșani efectuează cercetări în privința unui cetățean român care a fost descoperit transportând 420 pachete de țigări de contrabandă, anunță Minodora Răcnea, purtător de cuvânt a Poliției de Frontieră din Botoșani.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost prins transportând pachetele țigări, în cursul zilei de duminică, 21 noiembrie, în jurul orei 15:00.

Acesta a fost tras pe dreapta pe comunicația Rădăuți – Prut – Darabani, pe raza localității Horodiștea.

„La controlul efectuat asupra mijlocului de transport, colegii noștri au descoperit, pe bancheta din spate a autoturismului, ascunse în două pungi de culoare neagră, 8.400 țigarete, adică 420 pachete de țigări, de diferite mărci, cu timbru de acciză Republica Moldova”, completează Răcnea.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat țigările de pe raza județului Botoșani, pentru consumul propriu.

„Conform prevederilor legale, întreaga cantitate de produse accizabile, în valoare totală de 5.292, lei a fost confiscată. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă”, adaugă reprezentanții Poliției de Frontieră.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Intervenție chirurgicală ortopedică în premieră la Spitalul Județean din Suceava

Vineri, 20 Mai 2022
345

O echipă de medici ai secției de Ortopedie a efectuat, joi, o intervenție de reconstrucție acetabulară a hemibazinului stâng folosind alogrefe osoase structurale și morcelate, provenite de...

Reacția unui tânăr medic ajuns la Botoșani: „Surprinzător pentru mine. Pacienții vin deja în stadiul complicațiilor cronice” (video)

Vineri, 20 Mai 2022
950

Simona Sava este unul dintre tinerii medici specialiști, care au ocupat un post prin concurs la Spitalul Județean „Mavromati”, din Botoșani. Aceasta profesează la Botoșani d...

Iulian Rotariu se menține pe primele locuri la ultramaratonul The Track Namibia

Vineri, 20 Mai 2022
152

Iulian Rotariu se menține pe locul 2 și după a doua cursă din cele nouă ale ultramaratonului The Track Namibia. A terminat cei 70 de kilometri în 7 ore și 33 de minute, cu nouă minute mai...