Peste 400 de pachete de țigări, confiscate de polițiștii de frontieră

Peste 400 de pachete de țigări, confiscate de polițiștii de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial din Botoșani efectuează cercetări în privința unui cetățean român care a fost descoperit transportând 420 pachete de țigări de contrabandă, anunță Minodora Răcnea, purtător de cuvânt a Poliției de Frontieră din Botoșani.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost prins transportând pachetele țigări, în cursul zilei de duminică, 21 noiembrie, în jurul orei 15:00.

Acesta a fost tras pe dreapta pe comunicația Rădăuți – Prut – Darabani, pe raza localității Horodiștea.

„La controlul efectuat asupra mijlocului de transport, colegii noștri au descoperit, pe bancheta din spate a autoturismului, ascunse în două pungi de culoare neagră, 8.400 țigarete, adică 420 pachete de țigări, de diferite mărci, cu timbru de acciză Republica Moldova”, completează Răcnea.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat țigările de pe raza județului Botoșani, pentru consumul propriu.

„Conform prevederilor legale, întreaga cantitate de produse accizabile, în valoare totală de 5.292, lei a fost confiscată. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă”, adaugă reprezentanții Poliției de Frontieră.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unicul centru de servicii gratuite de recuperare neuromotorie din județul Botoșani intră în reabilitare! (foto, video)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
337

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu pentru persoanele cu dizabilități din județul Botoșani intră într-un proces de reabilitare și modernizare, după ani buni ...

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
715

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
654

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...