Percheziții la Ștefănești, la domiciliile unor persoane bănuite de contrabandă!

În urma perchezițiilor au fost găsite peste 8.000 de țigarete, precum și peste 1200 de bucăți de obiecte artizanale pe bază de amestecuri pirotehnice.

Percheziții la Ștefănești, la domiciliile unor persoane bănuite de contrabandă!
În dimineaţa zilei de joi, lucrătorii Poliției Orașului Ștefănești, împreună cu cei din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 10, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Botoşani, au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Săveni, având drept scop probarea activității infracționale a unui număr de 7 persoane suspectate de săvârșirea infracțiunii de contrabandă.
         
În urma activităților desfășurate a fost identificată cantitatea de 8.280 țigarete de diferite mărci, de origine Republica Moldova și Duty-Free, pentru care persoanele în cauză nu au putut prezenta documente legale de proveniență. De asemenea, poliţiştii au identificat şi un număr de 1.223 bucăți de obiecte artizanale pe bază de amestecuri pirotehnice deținute fără respectarea normelor legale în domeniu. 

"Bunurile depistate în valoare de aproximativ 5.000 lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor urmând ca, în funcţie de probatoriul existent să se dispună măsurile procedurale ce se impun. La acţiune poliţiştii au beneficiat şi de sprijinul luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale Botoşani", a declarat Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ionuț-Bogdan Cărăușu: ”Vom avea un Botoșani de 10 dacă vom ști să ne prețuim așa cum trebuie tinerii. Pentru că ei sunt viitorul!”

astăzi, 10:53
8

De peste 9 ani desfășor activități educaționale cu și tinerii din Botoșani și nu numai. În tot acest timp am văzut cum autoritățile locale nu au făcut nimic pentru a opri pierderea c...

Este sărbătoare în parohia de la marginea orașului Botoșani! (Foto, Video)

astăzi, 10:38
70

Existența Bisericii „Sfinții Împărați Constantin și Elena” este strâns legată de Cimitirul „Eternitatea”, din municipiul Botoșani. Acest cimitir, primul apar...

Dreptul la secret bancar, protejat și după moarte! Decizie importantă a Înaltei Curți

astăzi, 10:06
75

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis luni, 20 mai, că moştenitorii titularului de cont care a încetat din viață au dreptul să obțină informații limitate cu privire la act...