Hoața din Piața Mare, prinsă în timp ce fura banii unui bărbat, se afla sub control judiciar în urma unui alt dosar pentru furt!

În urmă cu numai trei luni, Judecătoria Botoșani a dispus în cazul femeii măsura controlului judiciar, în cadrul unui dosar penal pentru furt. În prezent, suspecta se află încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Botoșani.

Hoața din Piața Mare, prinsă în timp ce fura banii unui bărbat, se afla sub control judiciar în urma unui alt dosar pentru furt!
Joi, lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu în zona Pieţei Centrale, au susprins în flagrant o femeie de 38 ani după ce a sustras suma de 1.033 lei din buzunarul genții aparţinând unei persoane vătămate în vârstă de 75 ani, din comuna Todireni.

În urma probatoriului administrat în cadrul dosarului penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, organele de cercetare penală au emis pe numele suspectei o ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, aceasta aflându-se în prezent încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Botoșani.

"Întrucât la data de 07.09.2018 Judecătoria Botoșani a emis o încheiere prin care a fost dispusă faţă de suspectă măsura controlului judiciar în cadrul unui dosar penal în care aceasta este cercetată sub aspectul săvârşirii unei alte infracţiuni de furt, în cauză urmează să fie sesizată instanţa de judecată în vederea înlocuirii măsurii preventive", informează IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
272

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
116

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
124

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...