Patru tineri răniți în urma unui accident rutier, la marginea orașului

Patru tineri răniți în urma unui accident rutier, la marginea orașului

Patru tineri au fost răniți, miercuri seară, după ce autoturismul în care se aflau a lovit un cap de pod, pe strada Bucovina din municipiul Botoșani, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU), Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, trei dintre victime au fost transportate la spital cu autospeciale de Terapie Intensivă Mobilă SMURD și echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

„Spre acest caz au fost direcționate patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, una de descarcerare, două ambulanțe SMURD, din care una de terapie intensivă mobilă și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Un tânăr de 23 ani, pasager pe scaunul din stânga - spate, a fost găsit încarcerat. Pompierii au folosit accesoriile de descarcerare pentru a-l extrage, în siguranță. Cei trei tineri în vârstă de 22, 23 și 28 de ani, transportați la spital, erau conștienți, dar cu traumatisme. Pompierii au înlăturat riscul izbucnirii unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriei”, a transmis Lupu.


 

 

Spune-ne opinia ta