Doi poliţişti de frontieră au salvat o familie cu un bebeluş, din mijlocul flăcărilor (video)

Doi poliţişti de frontieră au salvat o familie cu un bebeluş, din mijlocul flăcărilor (video)

Doi poliţişti de frontieră din Botoșani au salvat o familie cu un bebeluş de numai câteva luni, din mijlocul unei case cuprinse de flăcări. 

Totul s-a petrecut luni noaptea, pe raza localităţii Mlenăuţi, din comuna Hudeşti. Romică şi Marius se întorceau, la 4:00 dimineaţa, dintr-o misiune de patrulare pe graniţă, în comuna Hudeşti. Când au observat norul de fum deasupra satului, au intervenit. Au ajuns la o casă, al cărei acoperiş era deja cuprins de foc. Au intrat şi au reuşit să-i trezească şi să-l scoată afară pe cei care locuiau acolo. 

Era vorba despre o tânără familie, cu un bebeluş de numai câteva luni. După ce i-au văzut în siguranţă, poliţiştii de frontieră au reuşit să decupleze panoul de energie electrică, au sunat la 112 şi până la venirea pompierilor au intervenit cu stingătoarele din maşină. 

„Colegii noştri au demonstrat încă o dată că reacţia potrivită la momentul potrivit poate salva vieţi. Cei doi tineri şi bebeluşul lor nu au suferit leziuni, fiind în afara oricărui pericol. Este un gest normal pe care trebuie să îl facă nu numai un poliţist, ci orice om care trăieşte într-o societate bazată pe valori sociale şi respect. Felicitări Marius! Felicitări Romică!”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră din Iaşi.  

 

Spune-ne opinia ta