Patru persoane au fost rănite într-un grav accident rutier (fotogalerie)

Patru persoane au fost rănite într-un grav accident rutier (fotogalerie)

Patru persoane au fost rănite și două mașini au fost avariate, în urma unui accident rutier produs, vineri dimineață, pe raza localității Câmpeni, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU), Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, în urma coliziunii dintre cele două autoturisme, una dintre acestea s-a răsturnat pe cupolă. Trei tineri de 22, 23 și 24 de ani se aflau in interiorul autovehiculului, iar pasagera de pe scaunul din dreapta șoferului a rămas încarcerată.

„Ajunși la fața locului, în cel mai scurt timp, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și accesorii de descarcerare, pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi au extras victima din autoturism și au predat-o echipajului medical de la Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani prezent la fața locului. Aceasta era conștientă și acuza dureri abdominale. Și ceilalți doi pasageri din autoturism, dar și conducătoarea auto a celeilalte mașini au primit îngrijiri medicale la fața locului. Trei dintre victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a relatat Lupu.

Pompierii au acționat și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.




 

 

Spune-ne opinia ta